Kiruna Crowd Pleasers

Awesome team i Tärnaby. Bestående av Isak Björnström, Arvid Bergström och Matilda Forsén.


Det hela började i tragedi. Vi fick inga kvitton när vi köpte liftkort. Satan... Sen när vi åkte upp i Anja-liften så skulle vi dra ner i parken och då förljde vi stjärnan Bilo aka Isak ut i pudret i skogen brevid pisten. Det gick åt helvete med det. Vi fastnade över stock och sten och kom ingenstans. Efter något som känndes som en evighet kom vi tillslut ner dit vi skulle men då trötta och arga.

Med dåligt pepp och sinande glädje drog vi några åk i parken. Arvid var den enda som lyckades ha lite roligt innan lunch. Efter lunch däremot då small det. De tre musketörerna bildade det bästa teamet ever: Kiruna Crowd Pleasers.

Vi körde grymma lines mycket tätt i tåg. Jag Matilda blev lagets sidekick då jag bara höll mig till lilla hoppet på sidan om det stora. Arvid och Isak blev mina trogna vapendragare och tillsammans var vi oslagbara. Hela parken rippades sönder och alla som såg oss belv helt apatiska av häpnad. Jubel bröt ut på sina håll.
Men till kvällen kom The BIG Failure. Tåget hade tappat gnistan när det var rail jam. Vi beslutade att ta in en efterslänatre, Johanna Sevä men det hjälpte inte. Har vi fallit tillbaka på ruta ett? Nej, vi tar igen det på söndag! Det är vi som är snyggast på Konsum! Det är vi som får folket på fall! Det är vi som räddar världen!
Åk inte till Tärnaby vi har redan dödat det...


Isak & Arvid

Matilda

Snyggast på Konsum!



Arvid, Matilda, Isak & Johanna

Jag är i Tärnaby

Jo jag klarade mig levande hela vägen till Tärnaby. Såg en liten älg mellan Kiruna och Gällivare och sen lite renar efter Jokkmokk.
Åkte med mina käre far och B-O till Jokkmokk för dom behövde dra ett släp på partbussen som jag körde men sen fick jag klara mig ensam resten av vägen. Hojj stannade inte ens på kisspaos en enda gång. Körde bara rakt i genom och utan bedövning.
Så nu sitter jag här hos Ina och leker med min dator. It's awesome.


Ha det så bra älskade Anja

Fick veta i dag att vi har sålt våran älskade Anja. Hon flyttar till Skellefteå på torsdag när jag är i Tärnaby. Inatt blir det min sista natt med henne sovandes i min säng. Å kära nån hur ska jag klara mig utan henne?
Snart kommer min älskade,älskade hund Amico att dö. Varför ska det behöva vara så här? Ingen tycker så mycket om hundarna som jag gör.

anja med bollen Världens goaste Anja!
snyggingen


Snö Snö Snö

Snö är kanske världens bästa uppfinning. På snö kan man göra hur mycket kul som helst. Visserligen har även snö sina nackdelar men vad är egentligen perfekt här i världen?
Snö gör mig glad. Det är vitt och mjukt, ligger i högar och ser bara för trevligt ut. Snö är percis som glass och ballonger, awesome.
Idag var snön lite jobbig men bara lite. Bilen lider av supersladd så all denna snö som bara har vräkt ner de senaste dagarna gör bilen ultrasupersladdig. Drog en 180 med bilen med Sofia helt på oflit typ igår och i dag körde jag nästan fast på en helt jävla flack parkering. Men jag klandrar inte snön, bara bilen för den är så jobbigt baklätt.

Hade prov på hästavel idag... det är ett enda mörker. Imorron har jag prov på judendomen också.
Men sen, sen drar jag till TärnabyStjärnaby!

Det var bättre förr.. ibland

Igår jobbade jag första guideningen för vintern. 85 engelsmän. Det var sjukt jävla lamt, satans kallt och psykiskt tärande. 16 timmar ute i ingenstans och det enda man kunde gå in i var ett gäng lappkåtor. Fick köra lillskotran utan ruta, alltså inget vindskydd och det känndes. Hade en vit skorpa på hela mig när alla turer var klara. Men vad gör man inte för laget? Jag tar en smäll för dom utsatta helt enkelt.
Idag var bättre då jag fick köra en liten lastbil och packa ihop en massa kläder. Och viktigast av allt: det var inomhus! Jag klagar inte på kyla egentligen. Jag älskar snö och minusgrader men bara när jag får göra vad jag vill med det.

Har snöat en massa idag. Måste dra till backen i morron alltså. Red Ófeigur i dag så måste verkligen glida bräda i morron. Har varit så grymt slö på det i veckan, vädret har inte varit med mig. Stenhårt och storm. Inte coolt.. Jag ska tuffa till mig.
Fan, vi har kollat en massa gamla bilder från tidigare år och satan. Ska man skratta eller gråta? Får ångest av att tänka på hur kul vi har haft, det kommer ju aldrig igen. Husvagnslivet i Gränka... Det var helt annat. Och sen Erkheikki, Tärnaby, roadtrippen till Göteborg, festivaler, Åre, Tandådalen, Narvik, Barcelona, Laukkukuspa mm mm. + alla dagar vi  åkt snöbräda, badat, tränat, härjat, jobbat, festat, skejtat, kollat film, hängt gäng, åkt skidor, åkt skrillor, hoppat matta, bråkat, kramats osv osv. Tiden går så fort. Vi har hunnit med hur mycket som helst de senaste 5 åren.  Sjukt..


Reflexer

Alltså, använd reflexer när det är mörkt ute. Om man kör bil ser man kisskasst om man har mötande trafik och nån knallkork knatar över vägen. Det tar emot att erkänna men jag höll på att köra på en gubbe med spark idag för att jag inte såg honom. Fick dödsnita så baken på bilen for omkring men jag fick stopp och lät gammgubben gå över. 
Inte coolt... skam.


Tusan

Hmm.. I bland brukar jag undra om man nån gång kommer att vara helt lycklig med sin tillvaro. Jag tror inte. Allt gott för något ont med sig, end of story.
Min hund kommer dö och det finns inte mycket jag kan göra. Ingen vill ha honom och jag får inte ha honom hemma då han är en aning störd i sitt huvud. Han har typ damp eller nåt sånt antar jag. Om det bara fanns någon som bodde ute i skogen och ville ha honom så skulle det kunna rädda hans liv.
Men det är inte mitt enda problem, Ófeigur min bästa hästkompis är till salu för 60.000 spänn. Även om jag skulle kunna firra fram den summan så skulle jag inte ha full tid med honom. Drar till Kläppen i nära två månader sen i februari.
Hej kanin hehehej kanin...
Död åt Tengil!


Tillbaka på brädan

Vilken awesome vecka det har varit. Jag är nu äntligen tillbaka på snowboarden. Det går lite trögt och jag är något stel men satan vad kul det är! Tvälingen gick ju inge vidare men jag är ganska nöjd ändå. Det är en otrolig lättnad att jag faktiskt inte har blivit rädd eller psykiskt störd av mitt inte så roliga fall i mars.
Ja ja, sjukt kul är det att tävla igen. Var så grymt less när jag missade 5 tävlingar förra säsongen. I år ska jag försöka att inte slå mig så hårt.

Äntligen

Idag var en bättre dag än igår. Idag fixade jag äntligen körkort och kan nu köra mig själv vart i världen jag än vill. It's awesome! Min första ensamma färd var till djurgården. Dock var jag väl inte helt solo då jag hade med Anja i bilen.
Bjöd på körkortsfika här hemma efter att jag hade varit och ridit. Åkte på Coop med Anja och köpte läsk. Sen var det ett himla körande av kompisar hit och dit, men det får man väl ta. Tur att man blir utnyttjad medans man fortfarande faktiskt vill köra runt. I morron har jag det stora uppdraget att köra Willy till skolan. Super lame... Måste vakna innan 07.00 för att få i honom frukost osv. i tid.
Nu är man tydligen vuxen...


Vissa dagar är sämre än andra.

Ja kära nån hur det kan vara. Har lärt mig något nytt i helg. Det är att man behöver inte supa på festen för att bli totalt utmattad dagen efter, det räcker att jobba på festen så sitter man i samma båt. I går kännde jag bara för att dra ur proppen och tömma hjärnan som känndes överarbetad. Blåsor på tårna efter allt spring har jag också fått. Hmm det går dåligt för mitt lag just nu.
Jag är allmänt less på livet för tillfället. Ingenting går som jag vill, ingenting går över huvud taget om jag tänker efter. Världen står still och jag försöker röra på mig men det går inte. SUPER LAME!
Min kära moder går mig på nerverna. Detta ständiga tjat om att jag måste fixa i ordning mitt rum.. Alltså jag vill göra klart att mitt rum är mitt rum och där behöver ingen annan vara. Jag har fixat lite förvaringslådor och jag går sakta men säkert framåt. Mamsen har varit bussig och borrat upp mina två hyllor nu så dom ska nog fyllas med bitar av mit liv den närmaste tiden. Mina kläder förblir nog på golvet då jag inte har någon garderob och ingen plats för någon heller. Mitt rum har nämligen snedtak hela vägen till golvet så det är inte mycket som kan göras på dessa väggar/tak vad det nu ska kallas. 2 av väggarna är raka men mycket små så där sitter de få hyllor jag får plats med.
Snälla gör mig glad...
Mitt rum i oktobermitt rum i oktoberGanska fint...

Full rulle

Kom hem runt kl 03.10 i natt från jobbet. Började kl 16.30 vilket betyder att jag fick en del timmar. Det känndes nästan som att jag var bakis när jag vaknad, sliten är jag.
Vilket fylleslag det var. Ett gäng gubbar slocknade, en del blev aggresiva och någon spydde på golvet. Ovan serivitris som jag är skakade jag som bara den när jag skulle hälla upp vin och servera mat. Hade ansvar för ett eget bord och otroligt nog så gick det bra. Halva mitt bord var trevligt andra halvan var inte så trevlig, där var det gnäll på maten osv. Hur orkar man ens börja gnälla när precis allting på fetsen är gratis? Vissa har bara för lite att göra med sitt liv.
I dag blir det full rulle igen. Hoppas som bara den att mina kompisar sätter sig i mitt bord, det vore awesome.


Fredag och ingen helg

Att gå i skola på en dag som man annars skulle vara ledig på suger.... Det här med gymnasium + högskolekurs kan kännas lite småjobbigt. Idag var det dock en himla trevlig dag. Vi drog ut till Holma och hälsade på Huuvas hundar och kollade in hans verksamhet. Fick kaffe och bulla dessutom. Han har en awesome hund som heter Svante och han har ett blått öga och ett öga som är brunt men med en blå fläck i. Jag är säker på att Svante har superkrafter.
Idag ska jag jobba på den omtalade LK-festen. I morron också för den delen, därmed får jag inte så mycket helg men vad gör det. Om jag känner mig själv skulle jag förmodligen inte få något vettigare gjort.
Vad gör man inte för pengar?

...och så är är även jag en bloggare

Jaha då har även jag skaffat en blogg. Anledningen är den att jag tänkte att det kan ju vara bra att hålla koll på vad man gör genom att skriva lite om det så man minns det nån gång när man kan behöva det. Man minns ju inte så många procent av sit liv vilket dock kan vara både bra och dåligt.
Any who..

Förra veckan hängde jag i Puoltsa och tog hand om stallet med :)
'Anna-Sara. Det var awesome. Är nu kär i islandshästen Ófegur som
bara är för härlig! Vi lyssnade på radio varje dag i stallet och hörde
Jag har varit vilsen Lisa ca 100 gånger vilket resulterade i att vi sjöng
just: "Jag har vart vilsen Lisa! allt har gått helt åt skogen!" I början
var det faktiskt ganska jobbigt att ha den dängan i skallen men sen
blev det rent en vana att sjunga den dag efter dag.

Tillbaka till nutid...
Idag har jag startat dagen med att rida på ridgym, ett bra sätt att börja
dagen på tycker jag. Sen bar det av till Parkskolan där jag går en
högskolekurs: Fjällräddning, som var rätt ok. Det börjad med teori och
slutade med att vi drog till varggropen och slog upp en liten lavvu och
testade olika typer av kök,alltså spritkök, gasolkök osv.. Ett test gjordes
på vilken som var mest effektiv. Bensinköket vann då det var snabbast
att kokaupp vatten + att den fixar tydligen kyla väldigt bra.

Efter det var det KBK-möte och efter det var det kalas hos Johanna som
fyller år idag. Grattis till dig Johanna!

Jo förresten så har jag fått hem min säng nu! :) Har inte sovit i den sen mitten på augusti.
Det går bra nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0