1 vecka

Nu har hon bott hos mig en vecka. Å vad jag tycker om henne! Ågren också, fast på ett högt sexuellt sätt. Han försöker sätta på henne hela tiden så jag har bestämt mig för att få honom kastrerad. Måste bara kolla upp allt först och försäkra honom osv.


So far so good

Katten och kaninen bondar och blir kompisar.

Snällare katt får man leta efter! Hon har inte ens försökt spöa kaninen som kan vara lite väl nyfiken och klängig.

Förhoppningsvis fortsätter det så här bra!


Tillökning

Idag hämtade jag hem en alldeles galet bedårande liten kattjej. Ågren har fått en lillasyster.

Jag fick henne gratis pga allergi hos sin tidigare familj. Hon är så snäll och go. Ågren är dock i nuläget inte alls nöjd. Han vaktar sin bur och stampar hotfullt men är samtidigt väldigt nyfiken så han kommer nog runt snart.

Jag är helt kär i henne! Nu måste jag bara komma på ett fint namn åt henne. Hon heter Misse sen innan men jag vill ha något mer personligt. Lämna gärna förslag.

Jag ska försöka fota lite vettigare bilder på henne senare.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_50aa8fdae087c36e55cc8f09.jpg" class="image">


Som domedagen för SAS

Spänningen är olidlig, vad ska hända med SAS? Måste jag kanske SAS-vaka? Förhoppningsvis drabbas inte jag personligen om bolaget faller men det blir ju trist om jag inte längre kommer kunna flyga till Göteborg.


Suit up!

Söndag och just lite bakis.

Igår var det examensfirande, fest och välklätt.

Jumme gjorde kostymdebut och han var så stilig. Jag är så kär! Själv klädde jag mig i klänning och klackar. En stil som jag inte riktigt trivs med men jag överlevde.

Jag orkar inte skriva så mycket mer. Jag är glad att han tog med mig och vi hade himla kul.


Det är kul att glida snowboard

Efter gårdagen var snowboardpeppet så högt att det idag blev åkning på hemmaplan. Kära gamla Luossabacken. Än är det inte så mycket snö men det finns gott om små vallar och bulor man kan leka med så det var verkligen svinroligt. Helt klart 5/5!

Trots dålig sikt och underligt väder klarade vi oss alla utan skador. Dimma och dis i flatljusets filbunke. Men ack så förtrollande när solen nästa lyckades lysa igenom.

Efteråt bar det av till hästen och full galopp i orörd snö. En jävligt bra söndag helt enkelt.


Första åken för säsongen!

Idag var det dags att ställa sig på brädan.

Ett gäng glada kirunabor hoppade i bilen till Dundret (luossabacken är för mainstream) där det var gratis åkning på premiärdagen.

Jag införskaffade mig en ny snowboard för snåla tusen spänn och jag kan nu helt och hållet stå fast vid att min gamla forumbräda är kass.

Hur som helst var det dödskul att åka trots att bara en pist var öppen. Peppet växer vill jag lova. Imorn blir det kära gamla luossa om inte alla vänner är för bakis efter halloweenfestandet.


RSS 2.0