Ågren får en snyting

Katten Selma slår kanin Ågren i huvudet. Ågren älskar henne men hon är inte alls förtjust i honom.


Needles and Pins

En festlig låt som kom till redan 1963 då framförd för första gången av en tjej vid namn Jackie de Shannon. Efter det har den covrats av hur många andra som helst men de flesta gör den i precis samma stuk som originalet.
Här äre Smokie som drar den live nån gång under 70-talet.
Festlig låt, festliga killar, festlig scennärvaro, festliga kläder, festligt stuk osv. 
 
 

Cuteness

Så himla söt liten harbejbis som vi hittade i Laukku förra veckan. Det var ett helt gäng av dom som skuttade åt alla håll när vi skulle åka hem och smällde upp bildörrarna.


En helt vanlig fredag

Så där ja! Jag lyckades radera typ 16 sportiga inlägg så nu finns bara ett. Hoppas att telefonen inte hänger upp sig fler gånger. Nå väl. Jag tänkte börja klickerträna både hästen och kaninen. Kaninen är bara så sjukt svårmutad att jag inte vet hur jag ens ska lyckas klicka in honom. Hästen har jag inte testat ännu men han kan iaf göra höga benlyft på kommando så där är jag positiv!


Åhå

Vad roligt att min bloggapp lever ett eget liv och postar tusen likadana inlägg. Jag vet inte ens om jag kommer kunna ta bort dom. Kul.


Tänkte bli lite sportig

Idag drog vi ut och joggade jag och morsan. 5 km i långsamt tempo. Tog 40 min. Man måste ju börja lite försiktigt. Men vi höll ut hela vägen både uppför och nerför. Jag är tydligen inte alls i lika kasst träningsskick som jag trodde. Yey! Nu ska vi köra varannan dag tills vintern kommer. Tidigare i mitt liv har jag aldrig kutat mer än en gång per sommar men nu tror jag på det här! Träningsbyxorna som jag införskaffat idag måste ju användas. Woop woop!


Spelkompis

Jag har alltid tyckt att Zelda är spel man spelar bäst ensam. Det är inte ens meningen att man ska vara fler än en när man spelar såna spel. Fast nu när Selma är här kanske jag måste ändra mig. Hon är en jättemysig ensamspelkompis!


Två år

Idag har jag varit hästägare i två år. Som jag älskar min Ófeigur! Han är kanske den roligaste kompisen jag känner. Jag hoppas att vi har många långa år även framför oss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_500d473ae087c32d9600006a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_500d4753e087c33bd5000012.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_500d4765e087c3331f00004a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_500d479d9606ee6ec300001b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/828086/images/2012/pic_500d479f9606ee38f20001a5.jpg" class="image">


Kattkompis

Igår åkte Jonte-Henke tillbaka till Göteborg. Det är så tråkigt att jag kan dö. Blä. Tur att jag har kaninen att kramas med. Just nu har jag även en kattkompis på besök. Hon heter Selma och ska bo med mig i två veckor. Ågren är inte fullt lika nöjd. Katten sopade till honom rätt mellan ögonen i morse så vi får se om det blir nån vänskap där.


Friluftar

Tre dagar och två nätter spenderades i vildmarken utan teletäckning, el och diverse vardagslyxigheter. Utedass, mygg och inga duschmöjligheter. Friluftslivet är härligt. Jag följde med Jonte-Henke och hans föräldrar till Rautasjaure. Innan vi åkte preppade jag med att införskaffa veckans fynd. Ett par blårandiga barnstövlar för hundra sänn på Coop! Hur värt som helst! Vi har fiskat och ätit. Mest har vi kanske sovit. Det var trevligt. Skönt med semester men skönt att vara hemma. Roligast var dock att åka helikopter, något jag aldrig gjort tidigare. Win!


Tidernas mest utdragna UNO-runda..

Vi sitter hemma hos min mamma och spelar UNO. Manne och Vide har senaste kvarten försökt göra upp om fjärde samt femte plats men ingen av dem har lyckats än. Never endig UNO...


Imorn kommer han!

Imorn kommer han, han den förvildade storstadssamen som jag är så kär i! Jag vet inte ens om jag kommer kunna sova för att jag längtar så mycket. Jippi!


Regnet bara öser ner...

Trots blötan bestämde jag mig för att rida ut i regnrusket. Hästägare är man i alla väder så lite blöta får man helt enkel acceptera. Ófeigur stackarn fick näst intill simma fram. Stigarna var fulla med vatten. Vattendjupet var runt halvmetern på flera ställen. Helt sjukt mycket vatten! Även uppe på kullarna var stigarna översvämmade. Är det sånt här väder imorn skippar jag nog ridningen. Alla stenar blir hala och förrädiska så det är lika att ta det siesta. Blött och kallt men hästen är som alltid fin och glad!


Bjufrulle hos mamma

Hemma hos mamma kan man få frukost. Här spelas cars-uno men hur lätt är det att spela med nån som samtidigt målar naglarna? Ibland funderar jag verkligen om vi ens är släkt jag och min piffiga moder.


Kicking balls

När lillebror är hemma på besök hittar vi alltid på massa roliga saker. Här i veckan införskaffade vi Croccer-fottikrocket. Krocket på fottivis. Mycket festligare att använda fötterna än att veva ikring med en liten träklubba.


Yey!

Nu funkar ju bloggappen igen! Den var ur funktion aslänge så därför bloggade jag så väldigt lite på sistone. Nå väl nå väl, nu kommer jag tillbaka!


RSS 2.0