Hästis bästis

Var med Anna-Sara och red idag. Tog lite bilder på våra bästa ♥


Ófeigur och Úlfur


Óffe


Úlla


Fingis

Har man inget pingisbord får man helt enkelt göra ett. Ett vanligt bord och 4 VHS-filmer är allt som krävs. Bordet är visserligen lite litet men det gör bara mer sport av det hela.
Jag och mina bröder lirade hela kvällen med stort engagemang. Att döma av bilderna, ungefär lika mycket engagemang som man förväntar sig av ett gäng pensionärer.
Varför vi kallar det för fingis är en helt annan historia.


Så här ser det ut när man spelar hemmafingis


Man har ju stilen


Är bordet för lågt får man anpassa sig


Så där ja

Idag på jobbet backade jag in i bergväggen så nu är vi 3 av 4 nya som gjort samma sak. Den fjärde har dock lyckats krasha en backspegel så cirkeln är här med sluten. Nu väntar jag bara på att hamna i diket för det gör tydligen alla förr eller senare...

1 Kameraman, 8 Skywalkers


jag kan väl anstränga mig lite då...

Hej bloggen. Ja jag lever, nej jag har inte dumpat dig jag har bara haft annat onödigt görande för mig senaste veckorna. Det där med bilen tänkte jag berätta lite om nu.

Här för ett tag sen for jag med min trogna vapendragare Johanna till gränka över en sketen söndag. Strålande sol och awesome åkning gjorde så att livet för ett ögonblick var alldeles utmärkt. Givetvis när saker och ting är som mest trivselsamt ska förjävligheten också smyga in i bilden.
Jag hade lånat Lenas bil och på vägen hem beter den sig plötsligt jättekonstigt och dör. Vi hinner precis in på en P-ficka i Abisko innan den stannar helt och hållet. I samma ögonblick börjar det bolma ut från huven och det första jag tänker är att bilen kan explodera så jag skriker "UT UR BILEN NU!" och slänger mig ut för att stoppa valfri trafikant. Sagt och gjort. En KBK-buss stannar och ut kommer en snubbe med brandsläckare i högsta hugg och tror precis som jag att bilen brinner. När vi väl vågar oss på att öppna huven under största spänning visar det sig att den inte brinner utan rent stormkokar. Ångan far som ett moln upp i luften och kylarvätskan bublar och fräser som en arg vulkan. Trots att det handlade om kaos under bara ca 30 sekunder skakade jag som risig gammal tvättmaskin.
Efter att vi fyllt på med totalt 3 liter vatten slutar den koka men är död. Johanna och Marika, som var med på hemvägen, springer fram och tillbaka till Abisko turiststation för att fylla petflaskor med vatten medans jag stannar och tittar till den stackars bilen.
Som tur är fick vi lift hem med Björnströms och senare fick jag ringa bärgningsbilen.



Dagen började bra med sol och gänghäng..


..för att sen sluta...


..ungefär så här.


Livstecken

Och inte från Matilda, utan Anna-Sara. Jag blev så jäkla less.

Gruvarbetare

Japp nu är jag alltså en gruvarbetare.
Igår var det mest bara glida runt och kolla läget överallt där vi ska jobba och idag hade jag så roligt så det är helt obeskrivligt. Jag och 2 andra fick köra lastbil hela dan och det var rent löjligt roligt. Eftersom vi alla klarade oss hyfsat bra fick vi köra under jord redan efter lunch. Det är nånting med maskiner, jag vet inte men det är bara så roligt att köra.
Imorn börjar jag med mitt skiftlag som jag ska jobba med hela sommaren. Hoppas jag hamnar i ett bra lag. Har inte träffat nån av mina lagkamrater än. Det kommer bli intressant må jag säga.

RSS 2.0