Jösses

När allt går relativt bra är det svårt att tänka sig hur det är när det går riktigt dåligt.
Mitt i allt faller bomben. Det spelar ingen roll om man är förberedd eller helt ovetande. Det spelar inte heller någon roll om det är en bra eller dålig bomb, den faller hur som helst.
Den här veckan föll det en bomb. Karin har dött.
Det finns inte så mycket att säga. Döden är något som jag aldrig kommer begripa. Jag tror dock att Karin mår mycket bättre nu, att hon slipper lida och slipper vara sjuk. Det måste vara mer en befrielse tror jag, hoppas jag iallafall.

Det går bra nu



Jag och Ófeigur börjar likna riktiga mästare. Han är helt enkelt bara för grym om han vill.
Bara vi tar oss runt banan på tävlingen så kanske vi får en rosett.

Världens roligaste ord

Världens roligaste ord måste vara Fingis.
Det myntades av alls vår egen Bilo när han sa fel när han skulle säga pingisracket och sa då istället fingisracket.
Det verkar inte så roligt just nu kanske men vänta bara. Om ett tag kommer man plötsligt att börja tänka på hur jävla dumt det egentligen låter och då kan man inte hålla sig för skratt.
Tänk tanken om nån glider fram och frågar "Skaru me hem till mig och spela fingis?".
Awesome.


Inga pengar = jobbigt läge

Nu är läget så att jag har så förfärligt dåligt med pengar så jag tar mig inte till Ramundberget i veckan. Mycket sorgligt men vissa saker måste man bara acceptera. Jag hade inte ens råd att tag mig 10 mil till Björkis i helg och då är det illa. Helgen var lyckad ändå med Slopen Open på fredan och sen Puoltsa resten av helgen. Awesome!
Nu är jag och Ófeigur på samma sida igen så nu är det ganska bra ändå. Vi hoppade lite igår och han gick hur bra som helst. Pure awesomeness!
Något mycket förfärligt är dock att bussen mår lite dåligt. Som tur är går han att laga. Bussen är kanske min bästa älskling. Jag vet att det är en buss men den bussen är så awesome så jag vet inte vad jag ska säga. Om han hade varit en männsika hade jag förmodligen varit så obotligt kär så att det hade varit synd om mig.

Puoltsa by night

Jaha ja, sitter i Puoltsa och tittar på lite TV och diverse annat. Idag har vi kunnat konstatera att vi inte gillar santa fe-bilar, Christian i Råppinsån, att bussen är trasig och vi gillar inte när strömmen går. Vi hatar E.M.D...
Idag har vi kunnat konstatera att vi gillar ponnysar, sodastreamer, majs, att gå omkring bland folk i långkalsonger och vi fullkomligen älskar Britney Spears. Nu pratar jag för mig och Anna-Sara alltså.

Tuben


Anna-Sara har så bra svenska. Idag funderade jag på om Tuben heter Tuben eller Turbo eller kanske båda. Anna-Sara berättade då för mig hur det ligger till.
"Hon heter ju Turbo på papper, men hon har inga papper så i munnen heter hon Tuben"
Helt awesome förklaring tycker jag.

Dentofobi

I veckan har jag varit hos tandläkaren. Jag fullkomligen hatar tandläkare. Det bara är så. Men jag var fin i munnen och hade inga hål men fick gå tillbaka igen för att slipa ner nåt. Jag begriper inte själv vad men så vare.
Men det här med tandläkare är underligt. Varför vill någon i hela världen bli tandläkare? Fy fanders vad mycket snusk man måste stå ut med! Äckliga människor med riktigt kissigt munhygien. Mmmm låter ju askul. Not.


Tillbaka i den verkliga verkligheten

Jaha ja. Nu har jag varit hemma ett tag. Känns ju som det känns. Här i Kiruna är det som det brukar. Inga större förändringar med andra ord. När jag kom hem känndes det som att jag aldrig ens varit borta. Skolan är också precis som den alltid varit, man överlever.
Det var awesome att hänga med Ófeigur igen. Jag tror inte att han har saknat mig så mycket men det gör inget. Vi ska tävla om bara typ 2 veckor så jag hoppas han pallar trycket.
Jag saknar dalarna måste jag säga. Jag hade det faktiskt riktigt bra där borta. Till sommaren åker jag kanske tillbaka en sväng. I sommar blire skate roadtripp om saker och ting går som planerat. Det här med planering gillar jag egentligen inte, då brukar det alltid skita sig.
Snart är skolan slut. Usch, då måste jag börja jobba. Har nog jobb på Ripan i sommar men jag skulle gärna ha ett annat jobb. Jävla finanskris.

dagens citat

"Attans kanelkuk!" sa Sandra när hon inte kom åt sin internetbank i skolan.

Vissa har ju problem....

Dag 60, den sista dagen.

Då var min tid här i Dalarna över för den här gången. Känns ju flippat som allt annat här i världen. Var i Malung idag. Snart har jag rest dalarna runt asså. Nå nå lame att köra hem så jävla långt...


Vi hade iallafall tur med vädret...

Den här veckan har jag varit PJ på skidskolan eller i mitt fall blev det ju bräda. Det var ganska festligt. Glassa i 2 dagar är inte helt fel. Men som med allt annat här i världen så är inte alltid allt helt perfekt. I måndags så tappades en unge i barnstugan bort. Han blev hittad men var ju då förfärligt olycklig. Barn ramlar i backen och gråter ibland. Finns massa jobbiga saker som kan hända och alla som känner mig vet att det där med småknoddar är inte min bästa egenskap.
Sen har jag varit ledig, mm åh mm vad fint. Vädret har varit sol och förfärligt varmt. Jag var förkyld som ett gammalt troll men nu äre lite bättre så idag var något trevligare än gårdagens snorerier.
Idag var jag en stjärna i backen. Jag åkte omkring lite i min egen värld och stod och filosoferade framför inrunet när min nya kompis Anders glider fram och säger nåt i stil med " Amen gör nåt coolt nu". "Näää jag kan inte" svarar jag då och så vänder jag på mig för att åka mot hoppen. Vad händer då kan man undra, jo jag fick nåt jävla tåhugg och stupar som en klubbad säl och glider på glansjackan flera meter ner. What's the deal with that? Nej nu måste jag sluta med dessa förfärliga tåhugg. Sluta, man kan få i ögat! Just det.
På lördag drar jag och My på slopestyletävling i Falun. Det kommer bli intressant.

RSS 2.0