Dag 43

Idag slog det mig att jag har varit här i 6 veckor. Alltså kommer jag hem om typ 2 veckor. Det beror lite på väder osv. Äre megabra väder med dundersol och awesome åkning så kanske jag stannar nåra dar extra. Sen innan jag far hem så tar jag kanske en natt eller 2 i Tärnaby. Beror också lite på väder och vilken dag i veckan det blir osv. Jag älskar mitt planlösa liv. Orka ha allt planerat hela tiden. Spontana saker är alltid mycket roligare, då har man inga orimliga förhoppningar och kan därför inte avlida av besvikelse.

Förlåt Sofia. Du vet att även du är mitt allt och att jag dör den dag du dör. Men som min alldeles egna vattuman så antar jag att du innerst inne i ditt hjärtas mörkaste vrå vet om det. Triangeldramat mellan mig, Marika och Hanna blev som en liten grej i Tärnaby och det var aldrig meningen att frysa ut någon. Så åter igen, FÖRLÅT! Så där, nu är dramatiken överstökad. Känns skönt att vi kunde reda ut det här.

Anna-Sara du går under titeln "Min bästa kompis". Du kan vara helt lugn.

Mamma, du skulle ju ringa mig. Vaför görunte det?

Myrorna är tillbaka men vi glömmer aldrig Marika

Japp då var myrorna tillbaka. Fattar inte att dom ska komma hit och härja. Jessica är och köper nya myrfällor just i detta nu så förhoppningsvis utrotar vi stacken för gott. Om jag hade vetat vart fan dom håller till hade jag genast dragit dit och hällt grönsåpa på hela stacken. Dö myrjävlar, dö.

Oroa dig inte Marika, jag kommer ihåg dig. Se själv.









Där har du, du och jag Marika, du och jag.

Som avslutning har jag en bild på oss alla 3 tillsammans, Matilda, Hanna och Marika.



Så där ja

Till Hanna, I Miss You

Bara för att du dör utan mig ;)






Roligheter, skam, ensamhet och diverse annat

Jaha ja. Då har SM varit och massor av mina awesome vänner var här men nu har alla dragit hem igen. SM var ju ingen större hit för mig. Kom absolut sist på på plats 17 i big air. Total skam. I pipe lyckades jag klara mig från sista platsen och knep plats 12 istället. Svidande skam. Dock var det väldigt roligt att ha si så där en 50 kompsar i backen och sorgen tillsammans med den totala känslan av ensamhet var överväldigande på söndags morronen.
Mamma, pappa, fammo, faffa, Helge, Willy och anton var alla här förra veckan. Helge åkte mest kälke och han gjorde det så snyggt att grabbarna i Monster-tältet höll tametusan på att avlida av skratt. Helge släppte nämligen ful sula ner från corterpipen och svängde rakt ut bland träden där han flög av kälken och fnissade lite innan han började om på ny kula med samma aktivitet. Han förtjänar nästan medalj för sin insats.




För ett tag sen kunde det konstateras att det inte behövs varken talang eller en bra bräda för att bli proffs, allt sitter i vallan. Kolla in den här så ser ni själva. Jag har dock inte provat den, skulle kanske ha gjort det till SM...



Eftersom att folk vill se mitt nyaste ställ så slänger jag upp en bild på det också men det syns kanske inte så bra.



Hur som helst så är jag väldigt nöjd med mina kläder med tanke på att jag inte hade en aning om vad som skulle komma i mitt paket. Tack Wolf än en gång!

Nu har jag knappt 3 veckor kvar här i Dalarna. Det ska bli trevligt att komma hem då Kläppen stänger en vecka efter att jag drar så jag missar inte mycket.

Peppdödare

Igår var en bra dag fram till typ 10.30. Jag kom äntligen över min fobi att snurra i röda småkickarna och det gick så bra att både snurra och landa. Men så klart så skulle parken fuckas med mig så jag hoppade, snurrade, landade allt detta mycket bra för att vara jag men så när jag landat och var på väg mot nästa kick så fick jag ett sånt jävla tåhugg och for med huvet före rakt ner i backen. Inte nog med det, jag lyckades mangla mitt bröst mot min snusdosa så att dosan sprack och jag fick ont. I morse när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen.
Nu ska jag ut och slåss med snön igen...

Jessica som jag bor med är bra på det där med visdomsord och tips.

Gårdagens tips: Klä av dig före du går och duschar

Gårdagens visdomsord: Duschen är inte tom bara för att man slår av kranen

Mamma, jag borde få medalj

Igår har jag kört ett riktigt tvättrace. Först fick jag ju duscha mina boots och mina skor pga avloppsvattnet som dom varit i kontakt med. Sen samlada jag ihop massor med smutsiga kläder och tvättade helt själv, utan nån hjälp av Malin, hela 3 maskiner. Och det bästa är att jag inte ens har sabbat nåt. Inga krympta eller missfärgade kläder. Jag är mästaren.

Nu ska jag börja dra mig mot backen. Vill bara ta på mig min awesome jacka. Mmm m mmm meget fint. Den är så stor och så bra, passar mig helt och hållet. Visserligen är den vit, vit drar åt sig skit men wtf, jag kommer älska den för evigt i alla fall.

Fredag den 13de igen

Jag måste börja med att säga att livet går bra nu. I går fick jag ett till ställ från Ripzone och det är helt awesome. Inge fultajt från Powder room som tjejkläderna från Ripzone heter, nej nu fick jag en megaskön jacka i storlek large och brallor i medium. Meget fint som man säger i Danmark. Nu är jag ledig också ända till nästa måndag. Livet flyter medströms för tillfället.

Dock är det ju otursdagen idag igen och det måste ju alltid drabba någon eller många. Idag när jag muntert gled in i shopen för att snöra på mig mina boots och hämta min bräda dog munterheten för ett ögonblick. För det första luktade det förfärligt illa och det var avloppsvatten i hela bakre avdelningen av shopen kan man säga. Ett stopp i avloppet gjorde så att allt som spolades ner från toaletterna på Tranan kom upp i verkstan och toaletterna och kontoren och lagret i shopen. Det var ett helt hav. I personalrummet simmade bajs men övriga ställen var hyfsat "rena". Det var saker som hade blivit förstörda och Mårten var förfärligt olycklig och skrek och hade sig. Jag var också förtvivlad när jag med påsar på fötterna tog mig över havet för att få tag i mina boots. Dom stod på golvet i omkladningsrummet som mer likande en bassäng av kissörja. Dock var dom torra inuti så dom klarade sig ganska bra ändå. Det var riktigt äckligt men nu är det lugnt igen. Havet är borta. Fy fan för avlopp.
Nu har jag tvättat både mina boots och mina skor. Jag ska inte lämna mer saker på golvet. Man vet aldrig vad som kan hända.

Dag 26, tiden går fort och det är myror överallt

Snart har jag varit här i 4 veckor. Känns som att jag kom hit för bara en vecka sen. Men men har lite mer än halva tiden kvar så jag hinner kanske bli less.
Tidigare i veckan invarderades vårat hus av myror. Det var myror över hela köket. På golvet, på väggarna, på diskbänken, på bordet och på massa liknande ställen. Dock var det först i dag som myrorna hittade till skafferiet. Malin sa att det bara kryllade av dom på nedersta hyllan som är Elsas hylla. För första gången är jag glad att min hylla är den som är högst upp för där var det bara 2 myror när jag kom hem i dag och dom dödade jag med mina fryspåsar. Meget fint.
I helg provade jag mina nya inte så förtjusande kläder i backen. Det gick faktiskt att åka i dom men det känns inte okej så i måndags ringde jag till Wolf och sa att mina grejer hade kommit men medium är fan tajt. Han bad om ursäkt för att inga large kläder hade kommit och skulle genast skicka mer grejer. Han bad också om ursäkt för att inga skor har kommit men det är tydligen för att han inte har fått hem dom ännu. Dagen efter fick jag veta att han hade brist på tjejkläder i large så han skickar herrkläder i storlek medium istället. Nu väntar jag med spänning på mitt andra paket. Wolf vill gärna att jag ska fortsätta åka för Ripzone/Powder room så jag tror att det kommer bli så. Med tanke på min ekonomi har jag inte råd att tacka nej.

Nu pallar jag inte skriva mer för internet fuckar så jävligt. Skrev massa innan men det ville inte sparas -.-

Nu kommer lite bilder

Jaha då har jag tagit lite bilder på nåra av mina nya saker.



Det är alltså min jacka, mina brallor, en av mina långärmade t-shirtar och sen jag i min nya hoodie och min förskräckligt fagra lurvmössa.

Såg att det kommit upp bilder från Tandådalen på Burton amtour sidan så jag stal nåra på mig.








Icke att förglömma den klassika gruppbilden.


Nu längtar jag till lördag för då är jag ledig och får åka i backen.


Idag fick jag paket

O ja, idag kom mitt efterlängtade paket. En kartong som innehöll en jacka, ett par täckbrallor, 2 långärmade t-shirtar, ett par handskar, en hood och 5 mössor. Gratis är gott. Jackan vet jag dock inte vad jag ska tycka om. Det ser ut som att den en gång var vit men så vare nån som åt grön och blå färg och sen spydde över hela jackan. Brallorna är helt ok och helt blå. ska lägga upp bilder sen nån gång när jag orkar.

RSS 2.0