Väntar och drönar

Hej bloggen.

Nu sitter jag på Arlanda. Här ska jag sitta och vänta 2 timmar till innan flyget till Göteborg lyfter.

Jag är förkyld. Som i det grövsta. Kan knappt andas. På morgonflyget från Kiruna bjuppa sas på frulle. Det gjorde min snoriga morgon glädjefylld och gav mig livslusten tillbaka.

Jag har med mig en bok. Jag tror faktiskt att jag ska läsa den.


15 år senare

Nyss var jag på bio. Titanic i 3D. Min kära Jon-Henrik följde med och det kändes så sjukt ostigt när vi klev in på folkan. Kärleksfilm i kombination med en pojke och en flicka är äckligt klyschigt. Fast jag kan lova att det var värt det. Fortfarande så sjukt bra film ;)

"Never let go Rose!"


Nyvärvad cowboy

Pojkar och hästar är en fin combo. Jon-Henrik har hakat på ridtur två gånger och är hur grym som helst. Störtar fram i alla gångarter utan konstigheter. Mest stolt är jag dock över min älskade häst. Han får 5 av 5 i samtliga kategorier.


Dagens outfit

Min 5-åriga lilla polare ställer upp som modell och inspiration idag på min blogg.

Hon har på sig en fusksälpäls, leopardtights och skoterskor. Det hela toppas med en fluffig pälsmössa.

Var man hittar dessa plagg är dock oklart.


Mystips

Mysiga saker finns det gott om. En av påskens mysigaste stunder stod en stubbe för.

Såga ett kors i en stubbe och släng i tändvätska och en tändsticka så får du en garanterat mysig kväll.


Helge kör fast

Min lillebror Helge 6 år kör fast med sin lilla skoter.


25 meter upp i luften

Idag har jag för första gången spakat i en runtomsvängande teleskoplastare.

Sen lyckades jag tjata till mig att få åka upp och ner i korgen. 25 meter upp kan man åka. Dock var det inte lika spännande som jag hoppades men utsikten var fin.


Höjden av lathet

Traktorhiss som tar dig upp och ner från hytten.


P som i pimpla!

Idag har jag pimplat för första gången på flera herrans år. PEAB stod för festen och jag som sladdar omkring på deras planhalva var inräknad som en i laget. Ett busslass arbetare slungades ca6-7 mil från stan, rätt ut på träsket.

Fast besluten att fånga fisk ställde jag mig vid ett hål och började pimpla. Ganska snart småröck det i linan och en fisk knyckte stilfullt maggotsen från kroken. Och så där höll det på några gånger.

Tiden gick och allt fler tappra isfiskare gav upp. Ingen fick fisk. Vädret var växlande med mestadels snö och snålblåst. Kallt var det men jag gav mig inte. Den lille rackare som snåldragit i min lina skulle fångas.

Efter två timmar engagerade sig några gubbar i min envishet och övervakade mitt pimplande. Och då, när hoppet nästan helt runnit ut, när det just konstaterats att det var totalt dött i vattnet, då, då högg det! Upp kom en mycket liten lirare men lyckan var total. Jag kom inte därifrån tomhänt. Företagets heder hade bevarats och växt. Den lilla tjejen i den lilla traktorn hade visat sig värdig all respekt.


Play like a penguin

Igår lekte jag på gruvtrollets lekland. Iförd pingvinkostym. Anna lånade kläder sv mig och tog en roll som hästtjej. Det var maskeradfest men vi var nyktra och skötsamma jag och Anna.


RSS 2.0