Ofeigur, skönheten och odjuret förenade i en

251777_101501917 (MMS)

Ofeigur har aldrig sett så stor och ståtlig ut. En av få fördelar med små barn...


Älskade fighting-spel

258765-176765-ra (MMS)

I lördags var jag på okänd plats och lirade Mortal Kombat tills jag fick blåsor på händerna. Det var det dock värt, jag blev helt förälskad. Karaktären heter Raiden och tillsammans är vi helt fantastiska. Han är mannen i mitt liv. Tacka vet jag tv-spel.


You'r so Cool

Vilken dag.
Tog med Katti och hennes småsyskon till stallet. Offe var lyckligast i världen när han äntligen fick komma ut och springa. När jag själv inte kunnat rida har han fått nöja sig med lösarbete i paddocken eller lugna promenader. Dock gjorde han som han ville och bedömde Katti som högst undelägsen och lät henne flyga smaka grus för att dra iväg hem till stallet. Ingen dog och Offe var totalt lugn och obrydd när vi återfick honom. Sen fick han lite töltträning i rundpaddocken och då var han snäll och lyssnade mycket bättre på Katti. Svettig och nöjd fick han sen gå tillbaka ut i hagen.
Själv tycker jag bara att han är för cool. Ruskigt smart och en riktig karaktär. Det är just detta oförutsägbara beteende jag är så förälskad i. Ingen dag är den andra lik.

Lördagskos

2011-05-28_11_41 (MMS)

Tjolahopp! Tänk att allt händer på samma gång. I samma veva som mitt finger gick av knäckte min mormor lårbenshalsen och här om dan ramlade min morfar och ligger nu på sjukan. Jag köpte ny kletlinda till fingret idag. Röd och fin.


Sug

Idag fick jag en slant av min morfar och köpte mig en dammsugare. Jag har inte packat upp den än men nu har jag den i alla fall. 


Ett mansion och ett trasigt finger

Jaha ja, dags att damma av bloggen lite. Jag är nu bosatt ensam i en alldeles för stor lägenhet i centrala Kiruna. Möbler är lite av en bristvara men försök själv fylla 96 kvadrat med grejer som innan trängts i ett enda rum. Förra veckan bröt jag mitt högra ringfinger och är mest bara handikappad. Hade först en gipsskena som dessvärre sprack. Har nu en annan variant men fick hårda anvisningar på att jag absolut inte får använda höger hand. Nästa vecka får jag linda upp och släppa handen fri. Som jag längtar. Annledningen till mitt brutna finger är min häst. Trots detta slipper han mig inte. Lösarbete i rundpaddocken kräver inga händer. Riden blir han också men just nu inte av mig. Annars händer inte mycket. Följer 7th heaven rent slaviskt på tv, kollar massa dvder, läser hästtidningar, behöver en dammsugare, längtar till jobbet och diverse liknande. Kom gärna och hälsa på mig..

RSS 2.0