Ja kära nån

Igår var en galen dag i Kiruna stad. Lomboloskolan var i full brand och det var faktiskt ganska ballt. Varför blir allt så ballt när det är stort? Det var riktigt wow när hela skolan var full av lågor men ändå lite tråkigt. Elever grät och jag hörde lågstadieelever som sa saker som:
"Nej min ritbok!"
"Nej mina zombieteckningar!"
Jag fårstår dom små barnen. I lågstadiet var man ju fortfarande stolt över det man lyckades med i skolan. Och tänk bara alla saker som man faktiskt lämnar i skolan. Kan ju va allt möjligt som tofflor, mobilladdare, bilder, dvder, tröjor, och annat krimskrams som man kanske inte vill ska brinna upp bara så där. Vad har inte alla lärare bara i sitt lärarrum? Typ teckningar från barnen, prydnader, bilder och annat som vuxna människor tycker är nödvändigt.
Och sen bara allt material som böcker, datorer, TV-aparater, Matsalen, gympasalen med alla grejer som finns där osv. Galet vad mycket som försvann bara så där. Och där med kanske hela Kiruna stod jag och svettades av värmen från lågorna. Kirunafestivalen får svårt att bräda detta. Lompisskolebranden är och förblir förmodligen årets största händelse i Kiruna.

Idag på morronen får man höra att en kille har blivit ihjälhuggen i natt också. Vad har hänt med trygga lilla Kiruna? Det händer så mycket nu. Tur att jag drar till Kläppen snart.


P

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Har hängt på girlcamp i Tärnaby hela helgen, jag, Marika, Hanna och partybussen + massa andra tjejer från överallt ifrån.
På vägen dit drog vi igång P-leken en bit efter att vi passerat Jokkmokk. Den som skriker P först när man ser en P-skylt får ett poäng. Skriker flera P exakt samtidigt får man en halv poäng var. Skriker man P på en fel skylt får man minus ett poäng. Det var ett jäva P-skrikande. Jag tog hem segern med 48 poäng på ditvägen och vann gjorde jag också på hemvägen med hela 84 poäng. Jag är mästaren.


Vilka mästare

Skolan är helt okej när man är där utan att egentligen ha nånting att göra. Idag var en sån dag. Började 8.35 och trodde att dagen skulle bli en plåga men då visade det sig att vi inte hade mycket att göra så det belv ett megahål från typ 12 till 15.15. Då vare lika att dra hem. Ellen och Elina ville ha skjuts hem så jag var bussig och tog med dom i bilen. Skolans parkering är inte den största och folk packar sina bilar i minsta möjliga utrymme. Det kan medföra komplikationer när man har en så stor bil som minibussen. Jag försökte smyga ut men insåg att det skulle gå åt pipan när jag var en centimeter från volvon brevid. Jag sa till mina kompanjoner:

"Jag är fan en milimeter från den där bilen"
Elina - "Näe, jag måste gå ut och kolla!"
Ellen - "Jag med!"

2 sekunder senare hörde jag Ellen "wooohoohohoo! Du är verkligen en centimeter från volvon!"
Och jag var bara en decimeter från bilen framför så läget var åt helvete. Som tur är så är vi riktiga proffs. Ellen fick trycka in min bil så mycket hon kunde precis vid bakhjulet och Elina höll koll på bilen framför och då kunde jag precis klämma mig igenom utan att bukla nånting. Vilka mästare! Ibland önskar jag dock att jag hade en smidig liten golf i stället för världens bästa buss...

Otrevliga älgar

Har hängt i Puoltsa hela helgen. Det är bara för awesome här. Är på väg hem alldeles snart.
Saknad Ófeigur så jävligt så det var sjukt kul att pussa på honom igen. Ridningen gick över förväntan så det blir 5 av 5 på den här helgen.
Det finns bara en liten bugg i systemet: älgarna. Satan vad läskiga dom är! Hoff i går morse stod det endast 8 älgar på gården och i hagen. Mammor med kalvar, då är man inte så supertuff. Men som tur är finns det skotrar och dom funkar bra som älgskrämmare.

Otäcka Älgar

Idag är det torsdag

Nyss fick jag veta att en bromslampa på bilen har gått. Undra om den alltid har varit trasig. Måste kolla med min kära far. Han måste fixa det iaf för det är ju hans bil. Det är tydligen två civilpoliser som härjar i två silvriga volvo v70 bilar också. Med mitt flyt lär jag ju åka dit för den trasiga lampan och får böta typ 2000 eller nåt. Men eftersom bilen är farsans så får fan han pröjsa om det skulle gå så dåligt för mitt lag.

Jag fick ett hatbrev idag. Hade paxat en dator i klassrummet med texten:

Rör och du DÖR!

svaret blev:

Hurrrududu!

Din jävel, hur kan du göra så här mot mig, boka upp datorn på detta viset. Förgrymmade unge, nu kan jag bara sitta här och stirra in i väggen och skriva ett hatiskt brev till dig, inte skriva blogg som jag hade planerat, Jag beskyller dig.!

Aaarggh.- du din........................

Jag tror aldrig jag har fått ett hatbrev tidigare. Coolt.

Har fortfarande inge internet hemma. Frustrerande måste jag säga. Det är skamligt vad beroende jag är av det där internet. Blir ju så dyrt att kontakta alla med mobilen hela tiden.
Död åt tengil -.-


Pallar inte...

Igår fick jag veta att mitt projektarbete ska vara inne senast idag. Har suttit och panikskrivit i största förfäran. Varför har jag alltid så bra koll på läget? Fattar inte hur jag har missat det här. Å vad lame. Har iaf lyckats skriva det mesta nu så måste snart mejla in det hela till Biggan. Jag som är på semester och så måste man fixa den där skiten så det blev inge bräda idag heller för damen. Det är verkligen upprörande.
Idag är det redan fredag. Måste åka hem på söndag. Vad tråkigt det kommer vara. Jag har lovat mamma att jag ska vara glad när jag kommer hem för hon saknar mig verkligen mega har hon sagt. Vanligtvis brukar jag vara sjukt arg när jag kommer hem för jag trivs så himla bra borta men mamma fyller år i morron så jag måste ju komma hem och vara glad för hennes skull om inte annat när jag missar hennes födelsedagspartaj.
Undra vad vi ska hitta på idag här i ljuva Tärnaby. Kanske kolla dvd asså. Måste tanka upp bussen och dra på konsum sen också. Det är kul på konsum, roligare än vad många tror. Det finns många roliga saker här i världen och kanske ännu mer tråkiga saker. Ibland kan det vara roligt att göra nånting tråkigt. Det är konstigt. Hur vet man egentligen om det är tråkigt eller roligt? Om nån drar ett skämt som är askasst så skrattar man bara för att det sög. Hur kan det vara så? Jag tycker att det är asroligt att åka tåg men jag skrattar inte hela tågresan bara därför. Varför gör jag inte det om det nu är så himla roligt? Ja det är underligt det där med roligt och tråkigt. Riktigt tråkigt är det om nån dör, då gråter man. Men det kan ju vara riktigt tråkigt att gå till skolan också men då gråter man inte. Eller vissa gråter säkert för det också men man orkar ju inte gråta så fort det går lite trögt. Vad tråkiga människor är egentligen. Oftast så bara är man, varken glad eller lessen. Det måste ju vara tråkigast.

Men yeah asså

Ah tja asså. Matilda är i Tärnaby asså. Så jävla nice asså. Dricker öl och beter sig asså. Förkylningen har börjat släppa nu. Så jävla nice asså. Acke han däremot har tacksamt tagit emot min ljuva smitta. Åkte i backen i går och var sämst men vad gör det. Jag vet att jag är kung på att vara sämst så jag drar vinst hur som helst. Kommer hem på söndag tror jag men vem vet, kanske poppar upp när man minst anar det. Min mamma fyller år 10 januari så missar hennes partaj. Men hon ska få min typ klänning eller vare är för jag vet inge bättre att ge henne. Den är superfin jag lovar. By the way, bussen är bäst asså

.

Kungen av alla

-.-

Jag är i Tärnaby igen. Ganska behaglig semester. Här finns internet och det är mer än vad jag har hemma.
Det är så härligt att glida runt med bussen, jag har den med mig även denna gång. Hoppas bara att jag inte krockar den eller nåt. Jag backade in i en annan bil innan jul så snart har jag ju lyckats med det mesta. Kommer inte va kul att pröjsa för skadorna men vad gör man. Är man ett jävla mongo så är man. Nu är det nytt år och nya förhoppningar på en bättre tillvaro men jag kan inte påstå att jag känner så. Det här året kommer förmodligen bli ganska lik alla andra år med diverse lycka och tragedi. Ett helt år är ju ganska långt, vad är oddsen att det blir bara bra eller bara dåligt? Nej jag kör för det där med variation.

RSS 2.0