Awesome påskägg

Jag fick just ett riktigt awesome påskägg i förskott av Anna-Sara. Dock hittade hon inget jättestort tomt ägg så hon tog mitt gamla som jag har i mitt rum. Riktigt fyndigt av henne att smita in i lägenheten och ta det när jag var borta på jobbet.



Chips, kinderägg, sudokutidning, nudlar, Hello Kitty-pez, läkerol, mentos, djungelvrål och choklad. Jag gillare.

 


Så var det

Det här med att vara rockstjärna är det många som drömmer om. Musikanter har dock inte alltid varit särskilt populära.
Förr i tiden hade kringresande musikanter dåligt rykte bland västgötarna. Enligt Västgötalagen behövde en västgöte inte böta om han slog ihjäl en musikant.

Kanske var det bättre förr, kanske inte.


Hoppas

Idag var jag på anställningsintervju. Jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. Besked kommer kanske redan imorn. Nu kan jag bara hoppas på det bästa.

Äntligen kom mina 8 mangaböcker med posten. Som jag har väntat. Jag ska gräva ner mig i dom så jag slipper oroa mig över om jag får jobbet eller inte. På jobbet hade jag också kul idag. Kom 5 stycken asiater och hyrde skidor. Dom åkte i jeans och utan vantar. Riktig tuffingar med andra ord. Söta var dom och mig ville dom fota. Jag älskar asiater, lättroade och alltid med kameran i högsta hugg.

Det finns ingen lika härlig som Tim Burton

Äntligen har jag också sett Tim Burtons Alice in Wonderland.
Precis lika tokig som många av hans andra helt underbara filmer. Som väntat står Danny Elfman för noterna och i rollerna finns bla Johnny Depp och Helena Bonham Carter.
Jag gillar verkligen den här tolkningen av Alice in Wonderland. Mycket bättre än originalet men då är det kanske för att jag redan älskar Tim Burtons härliga stil. Hur kan man vara så kreativ?
Hur som helst en mycket sevärd film ♥

 


Spöad

Imorse när jag vaknade känndes det ungefär som när man åker snowboard och hoppar bättre än bäst tills man plötsligt totaltrynar och får ont i precis hela kroppen. Jag har blåmärken överallt, mina handleder funkar inte som dom ska och som kronan på verket har jag en bula mitt i pannan.
Vilket slagsmål.
Jag fick båda mina armar omskruvade ett flertal gånger, slag i magen, slag i huvet, blev revbensgnuggad, nypt, skallad och utsatt för diverse fultrix. Men jag höll mig på benen och nästa gång ska jag minsan vara ännu tåligare. Jag ger aldrig upp.
Det är inte så att jag blir misshandlad, jag har en bara en kompis som jag slåss med. Helt på skoj fast inte så där jättelöjligt. Jag erkänner att jag är vek och klen för jag har ont... överallt.


Sabba inte det här nu...

I veckan skickade jag in en jobbansökan och nyss fick jag veta att jag får komma på intervju. Aldrig i mitt liv har jag behövt gå på anställningsintervju så nu måste jag verkligen ta mig i kragen och inte sabba min chans till lycka och välfärd. Får jag detta jobb innebär det att jag garanterat kan dra iväg till Japan nästa år.
Jesus, varför dog han? jag hade behövt en riktig mirakelutövare känner jag...


Så ligger det till





Till Anna-Sara

Här kommer mitt första porträtt ritat med kolpennor. Anna-Saras drömkille Eugene i Gogol Bordello.


Min man

Det har varit mycket mustascher idag.
Jag gillare.



Vilken man. Och vilken mustasch. Jag är så kär.

Gogol Bordello – Troubled Friends - Gypsy Punk Sessions

En lösning på mustaschproblemet

För alla som besväras av rester i mustaschen finns en lösning. Den kanske inte allt för välkända men ack så praktiska mustaschmuggen! Vet dock inte vart man kan komma över dessa fiffiga muggar men den som letar kanske finner.


Skyll på mustaschen



Läste att 77000 liter öl beräknas fastna i brittiska öldrickares mustascher varje år. Värdet på ölet beräknas till motsvarande ca 6 miljoner kronor.

Tänk då vad mycket annat som kan fastna i en mustasch... Jag är ganska glad att jag slipper oroa mig över den saken.

Ett spännband rakt i ögat

När jag vaknade i morse var jag så trött att mina ögon gjorde ont. Upp och iväg till jobbet kl 07.45. Sameskolan hade friluftsdag så det fanns inte mycket att göra åt saken. Upp och dra en jojk, eller inte.
Hade ingen bil men hade tur och lyckades få skjuts både till backen och hem sen.
Väl hemma skickade jag in en jobbansökan. Nu hoppas jag så innerligt att jag får jobb så jag kan dra till Japan nästa år.
Åkte tillbaka till jobbet under ordinarie öppettid. Satt och lekte med kikaren men tittade snabbt upp och då kastar Tomas ett litet ihoprullat spännband som prickar mig rakt i ögat. Det var minus awesome, inget jag rekomenderar.

Jag är inte rädd

Haha den här bilden får mig att tänka på en dag i Breck. Jag upptäckte att jag spottade blod och Lowe började förklara att det beror på den stora höjdskillnaden då han tyckte att jag såg fundersam ut. Jag svarade honom bara med "Jag är inte rädd".


Lycka och välfärd

Min awesome sidekick Anna-Sara tar emot alla tänkabara bidrag för att få ihop pengar till en ny kudde. Tack för din gåva.

Jag väntar och väntar... lycka och välfärd, när smäller det?

Gubben Berg har köpt en hund utan svans, fotöljen har återvänt, de mystiska Death Note-tabletterna var förmodligen inte knark och jag har inte glömt bort Willy en enda gång sen senast. Det går bra nu.

Härligt



Jan Stenmark är hjälten

Det är skön... T.



Stackars människa...


Hej



Matilda, uppdatera bloggen nångång.

Jag vägrar att bli stor!

I den bistra verkligheten som följer med att vara hemma har jag i rastlöshet pimpat mitt rum. Hela 6 nya affischer i varierande kategorier har jag slängt upp på väggarna. Musik, film, anime, foton, pärlplattor och diverse annat dekorativt som går att fästa på väggen. Som pricken över i-et har jag en satelitbild över norden hängades på väggen ovanför datorn.
Målet är totalt uppfyllt, rummet ser ut att tillhöra en 12-årings.


Nu känns det lite bättre

Har precis bokat en resa till Island. En riktig spontangrej men det blir awesome. Nu känns det inte lika jobbigt att vara hemma längre.

Min company-pärlplatta gör succé -> http://companyofartists.blogspot.com/

Jag är glad.


Company



Som ny i laget har jag gjort en pärlplatta för att visa mitt stöd ;)

http://www.company-of-artists.com/


♥ Colorado i mitt hjärta ♥

Jaha, då var man hemma i Kiruna igen.
Gud vad jag redan saknar Breck! Det var överlägset den bästa resan jag gjort. Tårarna sprutade när jag lämnade 111 Village Point med vetskapen om att jag inte kommer återvända på ett bra tag.
Jag trivdes så otroligt bra... Det är tungt att bara kastas tillbaka i verkligheten. Känns konstigt att vara hemma igen. Jag saknar mina roomies mest av allt. Ni är bäst, det vet ni!

Om jag ska försöka sammanfatta min resa lite kan jag börja med att säga, ja, USA är verkligen ett land med betoning på stort i de flesta aspekter. Det går inte att beställa mat och diverse i små portioner. Litet i USA är aldrig mindre än "mellan" i svenska mått när det handlar om ätbara saker.


Nu snackar vi monster... Fantaburken är i vanlig storlek...

Jag kan inte påstå att det var särskilt lätt att handla i matvarubutikerna heller. Då var det dock inte storleken som ställde till det utan det var det enorma antalet. Hundratals olika märken och varianter av samma vara.


Här syns Mari och galet många olika varianter av värktabletter.

Som jag älskade åkningen i backarna. Anläggningarna kan inte vara fattiga. Sjukt väl omhändertagna är dom och det måste vara otroligt många anställda. Överallt syns skid/brädinstruktörer. Då menar jag verkligen överallt. USA är lite efter i liftkortsystem också. Istället för "kortläsardörrar" är det riktiga människor som blippar av liftkorten med en pistolliknande apparat. Vid var och varannan "Sakta farten!"-skylt står en nisse och plockar alla som inte lyder regler eller åker för fort. I parken är det ett litet lag med parkskötare som rakar och fixar  kickar minst 2 gånger om dagen. Sen finns det så klart massa liftskötare och fotografer osv också.
Under helgerna är det dock för mycket folk i backarna. Liftköerna bilr olidligt långa och man får se upp för okontrollerade åkere som kan komma från alla håll och kanter.


En vanlig helgdag....

Här kommer en liten lista med ord och fraser jag aldrig kommer glömma:

"I can't believe it!"
"NÖTA, MATA men ba KÖR!"
"Heaps!"
"Bring babes"
"Vilken äcklig snö"
"Jag fattar ingenting"
"We should hang out"
"Can I have a hug?"
"Prärieräv"
"HOT TUB!"
"I want you right now... on me"
"Tryna"
"Sympatiblöda lite"

Det finns massa mer men jag orkar inte skriva allt.

En vacker dag åker jag tillbaka!

I left my heart in Breckenridge ♥


RSS 2.0