Kiwi & Slynan

Kiwi har ett gosedjur. En hund. Till synes ganska lik en golden till rasen. Hon går under namnet Slynan.

Varje kväll spöar Kiwi upp henne nå så djävulskt innan han skoningslöst sätter på henne från alla håll och kanter.

Råkar man kika på honom i stundens hetta blir han generad och slutar tvärt för att så fort ingen ser köra igång igen.


Stöttar apple

Igår tog jag steget och införskaffade mig en iphone. Jag vet, jag känner mig smutsig men det är kul. Många saker är roligare med en sån här orimligt dyr pryl. Det om det.

På jobbet går det bra. Jag gör min kollega Antons jobb och kör hans hydrema medan han klappar på sin nyfödda bebis.


Hästar är farliga djur

Här kommer ett klipp. Jag står på hästens sida och inte ungen som trots en varning smyger i dödszonen.





Ford Ranger har i alla fall haft en kul reklam

Jag har inte hört många bra ord om Rangern men en gång i tiden hade den en skön reklam.



Level up

Jag har gått över till ett mordernare liv och joinat skype och köpt en webcam. Ja, jag har en sån där gammeldags laptop som saknar inbyggd kamera + mic osv och ja, hela jag är ganska gammeldags och tycker faktiskt inte att det där med videosamtal är så himla coolt men man ställer alltid upp för laget så skypa upp mig efter behag!

Testing, testing

Vad gjorde du för ca 20 år sen?

Jag är så väldigt trött. Ungefär så där trött som jag var den där gången hösten -92.



Skillnaden mellan nu och för 20 år sedan är att jag på den tiden fick sova hur jag ville, så länge jag behagade. Jag kan helt säkert konstatera att det var bättre förr. 

Hur kommer det sig att jag är så vild och vågad? Det finns inget säkert svar på den frågan. Bilden bevisar bara att jag sedan mycket unga år avslappnat levt på kanten.

Kvällsmusik

Det där med stråkinstrument gillar jag. 

Linnea Olssons "Dinosaur" är en given kandidat på kvällsmusiklistan.



Konsten att skapa glass

Jag har fått en Ice Cream Maker i försenad julklapp och jag kan bara säga att den är fantastisk. Testade den för första gången igår och trots att det var ljungfruturen så blev resultatet perfekt. Helt klart den godaste hallonglassen jag haft nöjet att få smaka på. Inget tassel, inga konstigheter, bara sjukt bra glass.

Top, top, top! Ger den 5 av 5! Go, Go, Go!


Jag dansar alltid disco

Jag har börjat piska upp min offentliga allt-i-allo-playlist som finnes på spotify och går under namnet Apa. Jag gör det lätt för mina få trogna läsare så ni behöver bara klicka här om ni vill tjuvlyssna.

Jag vill beskriva min lista på följande sätt:


Om man är snygg, vad gör det då att man är älg?

Min bästa kärlek!

Ófeigur har varit en klippa denna vecka. Jag är så kär! Idag hade vi dessutom riktigt finväder där solen försiktigt kikade fram.






Labbit

Hikakin är bara så väldigt härlig. När han inte beatboxar gör han andra skumma grejer som japaner gör. Det som verkligen gör tricket är dock hans engelska.



Senaste skriket från Norge

Norge kommer med ytterligare en skräckfilm med fokus på skogsväsen. Denna gång handlar det om Huldran som kort och gott är en snygg tjej med kosvans.

Jag vill se den, den där Thale. Kanske måste man dra över till grannlandet nästa vecka och gå på kino.




Undra om "No Shit vaskeservice" finns på riktigt?

Vad gjorde du i Göteborg?

Det är en fråga som jag försökt svara på men om sanningen ska fram har jag inte gjort så himla mycket vettigt kan man tycka. Jag har umgåtts, spelat lite tv-spel, kollat lite film, spelat lite flipper, frysit nå så fruktansvärt, lagrat några vattenballonger i frysen, blivit förnedrad, åkt på x antal förluster i allt man kan tävla inom, lagat lite mat, ätit lite mat. Slutsatsen är att jag har gjort sånt man brukar göra när man är ledig eller får lite tid över. 

Jag har blivit sämst på att dokumentera mina äventyr i bilder. Jag dokumenterade dock mästaren som försökt lära mig grunden för att bli en respektabel flipperspelare.
Jag tror att jag borde hålla mig till sånt jag är bra på, som möjligen plockepinn.


Torsdagslunchrasten

Jag gillar kontraster. Det förstärker det väsentliga. Vettskrämd tjock pojke kontra hysteriskt skarattande kvinna... Moralen säger att man inte får skratta men jag erkänner, det är kul. Varje gång.



Gula faran

Min nya kompis på min nya lekplats.


Sjung en sång istället

Nu är jag åter hemma i mitt kära Kiruna. En kort redogörelse av min göteborgssemester kanske dyker upp nån annan gång i mån av tid samt engagemang..

Tills dess kan man alltid spela lite gitarr och sjunga en sång.



RSS 2.0