I Stig-Helmers fotspår

Sällskapsresan II är inspelad här i Verbier. Här om dagen drog vi och kollade på det så kallade annexet där Stig H och Ole bor i filmen. Ett mycket smalt men högt litet hus som ligger sjukt långt bort från hotellet där de andra karaktärerna bor. I filmen ska detta annex ligga på samma gård som hotellet men så är det alltså inte i verkligheten.

https://cdn2.cdnme.se/828086/6-3/pic_5170153cddf2b322f86af6a8.jpg" class="image">


Shredder in da park

När tre icke mästerfotografer försöker dokumentera och föreviga sina bästa stunts kan det se ut så här.


Hetvädret fortsätter

Idag är det lika varmt och svettigt som igår.

Idag såg vi även slalombrudar i bikini fast dom hade öppna jackor på sig så det räknas knappt. Medelålders män uppskattade dock dessa lättklädda damer som fick enorm uppmärksamhet i liftkön.

Små laviner går till synes mest hela tiden. Jag lägger upp en bild där man ser att det släppt en del snö.

Annars äter vi glass och vilar och luktar illa. Ruskigt bra semester!


Höga berg och djupa dalar

Nu sitter vi på after ski och steker i solen med feta nachotallrikar. Det är verkligen fruktansvärt varmt här. Så pass att jag fruktar för min överlevnad. En sekund utan solskydd och huden kokar.

Som man då kan ana är det helt sjukt mycket slask. Off pisten är knappt åkbar och lavinrisken ökar i takt med värmen. Fötterna värker men vi har kul. Här finns en mysig liten park med massa boxar. Om slasket fortsätter ska jag parkhänga mest hela tiden.


Aloha Alperna!

Då var vi här. Min första resa till alperna. Det känns som att denna resa inte kommit en dag för tidigt.

Vi befinner oss i Schweiz. Just i dag är vi i Lausanne men imornbitti drar vi till Verbier och testar manchestern. Jumme vill inte åka off pist för att det är farligt. Vi får se hur länge det håller.

Här skiner solen som aldrig förr. Jag har bränt armen. Vilken osis. Jag som trodde att jag var på snösemester. Resten av resan hoppas jag blir som förväntat.

Jag förväntar mig vita toppar med blonda storbystade lösaktiga kvinnor som joddlar ut sina lustar över bergskammarna.

Hej hoppla!



RSS 2.0