Det är så svårt att hitta på en rubrik

I måndags tog jag hem Ófeigur från betet. Idag tog jag hem mina blommor som har semestrat och planterats om hos min mormor. Härligt att alla är hemma igen!

I helg är det tävling i Gällivare. Hoppas hästen är taggad. Här om veckan testade jag lite gympaövningar på honom. Det gick bra. Om allt annat skiter sig kanske det är cirkus vi ska satsa på.


Man lever i ständig skräck

Det värsta jag vet är när Ågren ligger och spelar död. Vilket han dessutom gör dagligen. Han bara ligger där och sover halvt på rygg men ser verkligen död ut.
Och varje gång blir han lika rädd och förbannad när jag älgar fram till buren och sliter upp locket i förfäran. Då snärtar han upp och stampar hotfullt.

Hittills har han som tur är aldrig varit död på riktigt.

Ja dessa djur alltså.


Hur låter egentligen kaniner?

Hur bör man bäst beskriva hur en kanin låter för ett barn? Animal Planet har en app som gör det åt dig!
 
Ett skrik av dödsångest...

Jag är så kär

Hoff nu blev jag så där ostig och blödig men jag är ju så väldigt kär i min bf.


Automatisk korrigering

Undra om man ska preppa inför vintern och skaffa en lavinhund redan nu. Eller vad tror du Anna-Sara?


Göte på mitt jobb är en riktig chef

Telefonförsäljare är något de flesta ogillar. Dom ger sig fan inte heller.
Göte på mitt jobb vet dock hur man gör. Som en chef!


Snart är det vinter igen

Det var vår och så kom hösten. Grått och kallt med svarta nätter. Jag har aldrig gillat hösten så nu när den är här får jag akut vinterlängtan..

Att döma av dagens temperatur dröjer det nog inte länge innan snön kommer.

Skönt.


Min lilla apkanin

Jag har klickertränat lite till med Ågren under veckan och nu känns det faktiskt ganska bra. Han tar mutorna iallafall så jag hoppas att han förknippar klickern som något positivt.
Om han själv fick bestämma skulle han dock leka apa i soffan hela dagarna. Han verkar gilla att balansera på ryggstödet då han ständigt klättrar upp på det. Men han är ju söt.


Bryter mönster

Offe har fått en ny grimma. En hallonfärgad. Det betyder att jag med vilje har brutit mitt lila mönster. Offe har inte fått en annan färg på grimman sen jag köpte honom. Eller jo han har en snålt använd reglexgrimma som är svart och gul men ändå. Det känns bra, lila är favoritfärgen men lite omväxling gör gott.


För mycket sol...

Kan göra en blå. Det ska bli så skönt att gå och lägga sig snart. Förmiddagsveckan är så svår att hålla sig pigg på.


800 grader för varmt

Jag och Ågren hänger på uteplatsen. Det är helt sjukt varmt ute. Särskilt för att vara Kiruna. Jag svettas fast jag sitter still och Ågren gömmer sig i buskarna för att undvika att bli kaninstek. Kanske är det enda sommarvarma veckan vi får så jag slänger ut mina vita lemmar i solen och hoppas att jag inte bränner mig till oigenkännlighet.


Könsdiskriminering

Idag är en sån där dag som jag hatar att vara kvinna.
Jag har så fruktansvärt ont i min mage att jag vill operera bort den och aldrig mer känna av den någonsin igen.
Idag är en sån där dag då jag älskar det faktum att det bor en kanin hemma hos mig. 
Jag ska skeda upp kaninstackaren i fosterställning tills Gud visar sig existera och tar bort mina plågor.
Tack...
 
Ågren och jag, trallala la la

Roskenroll musis

I onsdags var jag på rockkonsert. Alice Cooper på Liseberg. I min värld var det legendariskt. Vilken showgubbe! Han kan det där med underhållning. En miljard prylar i rekvisita, bla en levande orm. Egentligen kan jag inte säga mycket annat än att det var awesome. Roligast hade det dock varit om Jumme också var där men jag klarade mig bra med hans kompisar.


Forever alone

Sitter på Arlanda och väntar på bättre tider. Varför tog jag inte med Ågren? Som jag saknar honom nu, min lilla gosebebis.


Då far jag ingen

Alldeles om ett litet tag lämnar jag Kiruna för en vecka i Göteborg. Katten har åkt hem, Ågren är ensam och Ófeigur äter sig fet på mommos gräsmatta.


Tänk på att...

Om din katt ligger i handfatet och ser jättearg ut betyder det nödvändigtvis inte att den vill döda dig, den är kanske bara väldigt väldigt törstig.


RSS 2.0