Offe har tagit semester

Offe har varit på bete typ en dag och har redan hunnit trampa av sig en framsko. Det känns ungefär så här:FFFFFFUUUUUUUU! >.<
 
Dock är det skönt att han fått komma ut på semester. Han är så glad och det värmer mitt lilla gruvarbetarhjärta.

Man kan sjunga i regnet

Idag har vi varit i Alalahti och byggt hage. På torsdag släpper vi hästarna på bete. Det blir fint det.

Jag funderar på att snickra ihop en sommarbur till kaninen. En portabel och räv/rovfågelsäker variant. Då kan han åka iväg på sommarläger han också om han vill.


Leka på ute platsen

Herr Ågren är nog som allra lyckligast när han får springa fritt på uteplatsen. Hoppar i kring som en vildkatt. Mycket nyfiket nosande på allt. Han är för härlig!


Anton och Katti i krig

Vissa lekar är roligast när man är "vuxen".


Min älskade häst!

Jag är så otroligt stolt över min älskade Ófeigur! Han hoppade så snällt med Jon-Henrik idag. Visserligen var det ett väldigt litet hinder men med tanke på att J-H bara ridit ett fåtal gånger är jag verkligen imponerad. Dom var så duktiga mina favoriter!

Helt lätt var det dock inte hela tiden. Offe kände såklart att han hade en nybörjare på ryggen och gjorde ibland lite som han ville men bjöd ändå helt ok på hindret och J-H satt kvar hela tiden.

Såna här dagar är det extra roligt att ha häst. Ófeigur är verkligen en jättesnäll häst. Han busar en del och surar ibland men han har verkligen en väldigt snäll och fin personlighet.


RSS 2.0