What do you do do you do?

Hade vart skönt att slippa va förkyld men så roligt får jag inte ha det. Sitta och köra bandvagn som fattas en sidoruta däremot, det får jag göra.
Vad hade Batman gjort?


Sist på Kvantum

Nu nyss var jag sista kund på kvatum. Jag var så sist att dom låste dörren efter mig när jag gick och på parkeringen stod bussen ensam kvar.
Det var ett sånt där "first time moment"...

Flashback från förra helgen


Tärnaby innebar ju inte bara ångest och sorg


Bandvagn check

Idag fick jag bocka av bandvagn på maskiner-man-kan-köra-på-jobbet-listan.
Det gick bra, ingen dog.


Cause in the end you're just reborn again

För allas trevnad tar jag väl tag i min blogg då.
Tärnaby var trots sina motgångar en lyckad helg. Bra åkning med trevliga vänner i sol och snö. Det kostade mig mer än jag hade förväntat mig men så här i efterhand vart det värt varenda krona.
Saker och ting spårar alltid ur på såna här tillställningar när man är trött, sliten och glad på samma gång. Vi har i våran vilda fantasi varit på hockeyresa och skrikit HOCKEY! när tillfälle erbjudits.
Jag har gått min kortaste walk of shame hittills i mitt liv, två dörrar bort från mitt eget hotellrum men kan därför också utse mig själv till matchens lirare på denna hockyresa. Bra jobbat. Tack.
På hemvägen höll bussen ihop och vi kom hem i god tid utan ofrivilliga extrautgifter.
Skönt.

I'm in hell.. nej just ja, jag är i Tärnaby

Tärnaby, kära Tärnaby. Då är vi åter tillsammans men du verkar inte så glad att se mig.
I torsdags när vi åkte tog jag ca 20 mil extra med bilen. Det var bara för att jag tycker att det är så himla kul att köra bil, inte för att jag körde fel eller nåt, ähum.
Kl 03.30 var vi framme. Skönt.
Morronen därpå, alltså igår fick jag punka på bussen och fick domen att däcket var totalt bortom räddning. Idag fick jag ett nytt däck. För 1400 spänn. Skönt.
Idag i backen gick ett spänne på min bindning sönder. Gled in i shopen och skaffade en ny. Fick punga 160 spänn för en ca 5 cm stor plastbit. Skönt.
Snart blire tacobuffé som ingår i priset på hotellrummet. Yes, äntligen lite lycka!

bloggrape

matilda tycker att hundvalpar är sötare än spädbarn, men snyggast tycker hon att jag är, det vet jag för det har hon sagt, ooh vad hon älskar mig!

En hel dag i gruvan är som ett helt liv i paradiset

Ja, idag var dagen. Idag var dagen då min lycka blev ett faktum. Idag har jag slitit i gruvan i hela 16 timmar.
Dock var det med nånting för mig helt nytt. Av alla jobb man kan göra har lilla klena jag bytt räls. Jajamen, järnvägsräls i gruvan nere på 1045.
Med slägga har jag gnolat men jag är liten och tanig plus att jag var ensam tjej på typ tolv man så jag fick inte vara särskilt manlig då alla ville byta med mig för att det var så "tungt". Vilket iofs är sant men jag vill ju träna va fan...
Hur som helst var det sjukt kul och vilken härlig klang det blev av allt släggande mot metall.
Jag kommer ha så fruktansvärt ont i hela kroppen imorn när jag vaknar. Men det var lätt värt, jag fick till och med köra lite tåg.
Det här med att vara rallare ibland är inte helt fel.


Dålig kvalla men en bra inblick


Nattligt äventyr...


KORV


Min vän Hanna

Min kära lilla kompis Hanna har gjort en lista över egna grejer hon vill ha i min lägenhet om jag skaffar en.

‎1. Egen kopp
2. Egen filt och kudde
3. Egen plats i bordet
4. En egen handduk med egen krok och namnskylt
5. Eget dinkelbröd i skafferiet


Inga små krav man kan ställa på sina vänner nu för tiden.

Vad du är söt min kära lilla ponny

Fick oss fotade bara för nöjes skull. Det var kallt och jävligt. Offe var pigg och rask. Jag sitter som ett utskitet äppelmos men kul kan man ha ändå. Onekligen sitter jag ju faktiskt och ler som en fåntratt...






Det var dagens

Var med Anton och hälsade på hos farmor och farfar.

Farfar: Vad sa du?
Anton: Jag var helt tyst.
Farfar: Jaha, då hörde jag rätt.


Pain

Jag tror att det bor ett monster i min mage.
Igår kväll fick jag av okänd anledning sjukt ont i magen. Jag låg sönmlös och led hela natten och hela dagen. Efter 20 timmars näst intill outhärdigt lidande blev det lite bättre. Nu mår jag för tillfället bra men vågar inte lita på min mage.
Som tur är finns det så himla mycket mysig anime att trösta sig med dagar som denna.
Har börjat kolla en ny anime, Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai som jag skrattar så gott till.


När man har för lite att göra...

Jag känner mig som en pensionär.
Jag sitter och väntar på posten i hopp om att något trevligt ska komma med den.
Ett heltidsjobb sökes!


Med risk för att frysa ihjäl

Jag anser att vintern är beyond awesome men idag var det fan kallt. Kallare än vad jag var beredd på iallafall.
Det är fint att ha häst när temperaturen ligger på -25°C.


Lyckan kom, lyckan gick

Man ska glädjas åt det lilla. Det håller jag fullkomligt med om.
Ta gårdagen till exempel. Jag var med med pappa, Anton och Helge på Frasses och precis utanför Elgiganten finns det massa roliga prylautomater. Jag och Helge slösade varsin tia på dessa och jag fick en så himla fin liten rubiks kub. Då kände jag mig så himla nöjd över det lilla.
Sen kom givetvis fallet. Helge ville leka med den och min lilla lycka varade inte längre än 2 minuter för Helge 5 år lyckades demolera min kub innan vi ens lämnat byggnaden och små bitar flög överallt.


Försökte laga den men mittenbiten är avbruten och en bit fattas...


Hår

Min femårige lillebror Helge yttrade sig idag om hår. Han klargjorde att alla har hår, överallt, tjejer som killar. Jag brukar inte reflektera över just hår men kan man inte klassa hår som en parasit? Det växer önskat som oönskat över större delen av kroppen. Det växer till olika längder på olika delar av kroppen och man har egentligen ingen kontroll över det hela.

Frisyr på huvudet vill många ha. Vad gäller mig så vill jag ha mycket hår på huvudet. Jag bara vill det. Men i hela mitt liv så har mitt hår gjort precis som det har velat. Hänger mest i ögonen och lyder inte alls stylingprodukter. Med snoddar och klämmor kan jag för visso tygla mitt hår men jag har aldrig riktigt brytt mig om frisyren.

Ögonbryn och ögonfransar är hår som man oftast vill ha.
 
En sak jag verkligen hade velat veta, varför växer det mer hår under armarna än på armarna? Vad fan gör armhålehåret för nytta? Det är bara äckligt.

Annat riktigt otrevligt hår är håret som kommer ut ur näsan och öronen på gamla gubbar. Läskigt mycket rövskägg är inte heller något som man brukar sträva efter men det finns, sanna mina ord, det finns.

Hur som helst så ser jag hår som en parasit. Det växer ju faktiskt bara på levande varelser.


Och plötsligt kom Young Merlin på posten

Har köpt lite spel på tradera igen. Idag kom Young Merlin till SNES på posten. Ett spel jag aldrig ens testat förut så det ska bli intressant. Det verkar väl inte superskoj och jag betalade bara runt 30 spänn för det så jag har inga som helst förväntningar. Nån som kanske vet mer om detta spel?


Jag önskar att jag hade en levande drake

Söndag. Ja då var det söndag igen.

Vaknade sliten men till min stora lycka i lägga på min topbunk med A-S lugnt sovandes i den undre sängen. När man dricker sprit finns det en risk att man vaknar på okänd ort, brevid okänd person samt av okänd anledning.
Människor skrämmer mig...

Köpte en dvd på ica. Sjukt awesome dessutom, Draktränaren. Jag tror att jag ska kolla på den varenda dag, jämt.
Barnfilm är så underskattat.



Tekla till attack

Spenderade natten i Puoltsa där jag blev valpattackerad hela natten. Jag vaknade 3 gånger av att jag hade en valp på huvudet, jag blev tuggad på, mina grejer blev tuggade på och hur jag än vred och vände på mig kom valpen efter och ville ligga nära. Ganska mysigt och lillsnuttan är ju så väldigt cute ♥


Paint

När jag har tråkigt brukar jag rita i paint bara för att det är jobbigt och svårt. En vacker dag kommer jag bli en bra painttecknare. Så är det bara. Jag ska öva.


För att jag gillar maskiner

Jösses vilken lättnad. Vilken glädje. Vilken bedrift. En sann fröjd för hjärtat. Jag klarade hjullastarkortet idag. Med nöd och näppe kan väl tilläggas. Hur som helst är jag så sjukt glad.
Traktor = pure awesomeness!



I AM THE KING OF HJULLASTARE! WOHOO!


Rockstar

En gång spelade jag i ett band och hade jättelångt hår.


Hästar är ruskigt snälla djur

Min häst kan vara ganska tvär, bitter och inåtvänd många gånger men vem kan klandra honom?
Hur kul kan det vara att ha en liten fjant på ryggen? Dessutom sitter den lilla fjanten och klämmer en i sidorna hela tiden och för att toppa förnedringen får man en järnbit i munnen som drar en i mungiporna med jämna mellanrum.
Hästar är ruskigt snälla djur. Det är otroligt att dom inte sparkar ihjäl folk eller lägger sig på dom. En människa är ingen match för en häst men trots detta så behandlar dom oss människor bättre än vad vi nånsin förtjänar.
Dock hatar nog många hästar sina besvärliga människor.


RSS 2.0